Casa Fonix Haz

Casa Főnix –
pentru o bătrânețe liniştită şi frumoasă!

Centrul rezidențial Főnix oferă seniorilor condiții pentru o viață activă. Vârstnicii își pot găsi aici un cămin într-un ambient cu condiții de trai exigente, cu o atmosferă familială, iar colegii noștri specializați le acordă atenție și îngrijire permanentă.

Despre noi

Clădirea este bine dotată și cu accesibilitate completă, fără obstacole, deoarece ne-am propus să creăm un mediu în care locatarii să-și poată petrece fericiții ani de pensie în liniște.

Căminul se află în mediul pitoresc din Lăzarea, iar alături de vastele spații interioare dispune și de o zonă verde întinsă, spațiu în care locatarii căminului pot participa la numeroase activități.

Din programele noastre în aer liber fac parte grădinăritul, leagănele sau petrecerea unui timp liniștit și jocurile de societate pe terasa acoperită, la aer curat. Își mai așteaptă utilizatorii un salon dotat cu utilități moderne, o cameră de sare și o sală de mese care, la rândul lor, slujesc petrecerea timpului în condiții plăcute, personalizate.

De știut

Mutarea

La nevoie asigurăm mutarea.

Acte necesare

Acte necesare la mutare: istoric medical, documente medicale.

Camere

Camerele pot fi închiriate pentru
o persoană și pentru două persoane deopotrivă.

Numărul locurilor

- 6 camere cu două paturi cu bucătărie proprie și balcon
- 17 camere cu două paturi cu balcon

Servicii

  • Serviciul cel mai important constă în faptul că dorim să garantăm locatarilor noștri petrecerea timpului cu folos și în armonie.

 

  • Firma parteneră Pegasus Ambulance ne ajută, la nevoie, în transbordare și transportul la tratamente sau la spital. Cu ajutorul lor mobilizăm bolnavii aflați până acum la pat.

 

  • Oferim pensiune completă locatarilor noștri, ceea ce constă în alimentație, spațiu de locuit și serviciul gratuit de procurare a medicamentelor.
Casa Fonix Haz
Casa Fonix Haz
  • Îi așteptăm pe cei ce doresc să se mute aici cu camere cu două paturi dintre care șase au bucătărie proprie, iar fiecare cameră are balcon propriu. Desigur, camerele pot fi închiriate și de câte o persoană.

 

  • În afară de serviciile de îngrijire de calitate punem accent și pe viața de zi cu zi activă și pe implicarea în viața comunității a locatarilor, prin organizarea de programe de societate.

Imagini

Contact

    Casa Fonix Haz